Meghan Markle je razkrila doslej neznane podrobnosti o hčerki Lilibet in sinu Archieju, tega res še nismo vedeli

14. 5. 2024
Deli
Meghan Markle je razkrila doslej neznane podrobnosti o hčerki Lilibet in sinu Archieju, tega res še nismo vedeli (foto: Profimedia)
Profimedia

Vojvodinja Meghan Markle o tem za zdaj ni kaj veliko govorila.

Meghan Markle je med tokratnim obiskom Nigerije razkrila nekaj zanimivih podrobnosti o svojih otrocih, hčerki Lilibet in sinu Archieju. Potem ko se je princ Harry v začetku meseca sam odpravil v London, se je vseeno odločil, da svojo ženo odpelje na potovanje v Afriko. Par se namreč trenutno nahaja v Nigeriji, kamor sta prispela na večdnevni obisk na povabilo tamkajšnjega obrambnega ministra Alhaji Mohammeda Abubakarja Badaruja ob praznovanju desete obletnice iger Invictus.

Doslej sta imela številne aktivnosti, tako sta se srečala z ranjenimi vojaškimi veterani in njihovimi družinami, obiskala pa sta tudi vrtec v nigerijski prestolnici Abuja, kjer je vojvodinja sussekška razkrila doslej neznane podrobnosti o življenju svojih otrok. 42-letna Markle je povedala, da njena dveletna hči rada pleše, a je tudi zelo igriva.

"Najljubša dejavnost moje Lilibet v vrtcu je zagotovo ples, preprosto obožuje vsako dejavnost, kjer lahko skače naokoli," je povedala. Omenila je tudi, da njen petletni sin Archie uživa v vseh igrah in dejavnostih, ki so kakorkoli povezane z gradnjo. Meghan in Harry sta maja 2019 povila sina Archieja, medtem ko je vojvodinja njunega drugega otroka, malo Lilibet, rodila junija 2021.

Par trenutno živi v luksuzni vili v Montecitu, očarljivem mestu blizu Santa Barbare, ki sta jo kupila l. 2020. Vojvodinja je na družbenih omrežjih pred kratkim pokazala delček svojega doma, in kot je razvidno iz kratkega posnetka, ki ga je objavila, je par popolnoma opremil kuhinjo v klasičnem, rustikalnem slogu, ki med drugim vključuje pohištvo iz masivnega lesa, voluminoznih oblik in preprostih izrezljanih okraskov.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk