Meghan Markle o slabem zakonu in velikem razočaranju

Meghan Markle o slabem zakonu in velikem razočaranju (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2018

Meghan Markle se je na svojem blogu pred časom razpisala o tem, kaj si misli o slabem zakon in česa vsega ne tolerira več v svojem življenju.

Danes je Meghan Markle v srečnem zakonu s princem Harryjem, s katerim sta 19. maja dahnila usodni da, a vedno ni bilo tako. Pred petimi leti se je razšla s scenaristom Trevorjem Engelsonom, s katerim je bila tri leta poročena, v svojem blogu pa se je takrat dotaknila boleče ločitve in razkrila, da je bil njen zakon vse, samo pravljica ne.

Meghan in Trevor sta se po sedmih letih veze leta 2011 poročila. Poročena sta bila le tri leta, Meghan pa je kasneje na svojem blogu razkrila, da je bila v zakonu večkrat ponižana in ves čas zelo nesrečna.

"Nimam več potrpljenja za določene stvari. Ne zato, ker bi bila arogantna, temveč zato, ker sem v življenju prišla do točke, ko ne želim več zapravljati časa za tiste, ki me ne spoštujejo in ki me namerno ranijo. Nimam več potrpljenja za cinizem, hude kritike in poniževanja vseh vrst. Izgubila sem voljo, da bi se smejala tistim, ki se mi ne znajo nasmehniti. Ne želim preživeti niti minute več s tistimi, ki mi lažejo in manipulirajo z mano. Ne toleriram več hinavščine, nespoštovanja in opravljanja," je zapisala na svojem blogu, ki ga je nekoč objavljala.

"Sovražim prepire in konflikte. Verjamem v svet različnosti in zato bežim od ljudi, ki razmišljajo nazadnjaško in imajo nefleksibilne osebnosti. V prijateljstvu ne toleriram, da mi ljudje niso zvesti in ne prenesem ljudi, ki ne znajo pohvaliti in opogumiti drugega. Prav tako imam težave s tistimi, ki ne ljubijo živali, v prvi vrsti pa nimam potrpljenja za tiste, ki si ne zaslužijo mojega potrpljenja," je na svojem blogu še zapisala Meghan, ki je morala s pisanjem bloga prenehati, ko je prišla na britanski kraljevi dvor.

Priporočamo