Meghan Markle očetu postavila ultimat!

Meghan Markle očetu postavila ultimat! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2018

Sagi o Meghan Markle in njenemu očetu Thomasu še ni videti konca. Revija Vanity Fair poroča, da sta se Meghan in oče Thomas slišala zgolj enkrat, odkar se je maja poročila s princem Harryjem.

Govori se, da je vojvodinja Meghan svojemu očetu dala ultimat. "Meghan mu je jasno dala do znanja, da se njun odnos lahko popravi samo na en način - da on neha govoriti za medije. Kljub temu Thomas še naprej dela po svoje, zato je Meghan dojela, da mu ne more zaupati," je dejal vir, ki je blizu Meghan.

Oče Thomas je njen ultimat prekršil že minuli konec tedna, saj je dal izjavo za Daily Mail in pokazal zasebne čestitke, ki mu jih je pošiljala v času odraščanja. Sicer pa se je Thomas že od poroke naprej nekajkrat razgovoril za medije in razkril podrobnosti, ki kraljevi družini vsekakor niso bile všeč. V večini intervjujev se je skušal prikazati v kar najlepši luči, a mu to nekako ni najbolje uspelo.

Kot piše Vanity Fair bi lahko samo ena oseba pomirila Meghan in Thomasa, to pa je njena mama Doria Ragland, a to se ne bo zgodilo, dokler Thomas ne neha govoriti z novinarji.