Meghan Markle: Odletela nazaj v Kanado

Meghan Markle: Odletela nazaj v Kanado (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
25. 11. 2016

Meghan Markle, dekle princa Harryja, se je po dvodnevnem bivanju v Londonu že vrnila v Kanado. S člani kraljeve družine se kljub špekulacijam ni srečala ...

Lepa 35-letna igralka se je morala vrniti domov, ker snema dramo Nepremagljivi dvojec (Suits). Sprva so po medijih pisali, da je Meghan prišla v London, da bi se srečala s Harryjevo družino, a se ni. Verjetno kraljica le ni navdušena, da bi že takoj spoznala novo dekle svojega vnuka, pa čeprav si je že dolgo želela, da bi se umiril in si našel dekle, s katero bi se pozneje tudi poročil. Če bi Meghan imela več časa, bi mogoče celo lahko spoznala kraljico ali pa koga drugega iz kraljeve družine, a se zaradi igralskih obveznosti ni mogla dalj časa zadržati v Londonu. Privoščila si je lahko le dva dni, da je bila s svojim princem na belem konju. Tako tudi ni mogla s Harryjem na pomembno ragbijsko tekmo med Anglijo in Južno Afriko.

Pred tem je bil princ Harry v Torontu, kjer je obiskal dekle in z njo preživel noč čarovnic. In ker je Harry pred kratkim tudi uradno priznal njuno zvezo, so bili vsi prepričani, da je Meghan prišla v London zaradi srečanja s kraljico in Harryjevim očetom, princem Charlesom. A bo to očitno moralo počakati do naslednjič. Meghan si je privoščila tudi nekaj nakupovanja, medtem ko je Harry moral na dogodek ob proslavi dneva spomina na padle vojake prve svetovne vojne (Remembrance day). Čeprav sta zdaj uradno par, Meghan izvoljenca očitno še ne spremlja na uradnih dolžnostih. Princ Harry bi verjetno še vedno skrival svojo zvezo, če se ne bi prestrašil za Meghanino varnost. Še vedno ga namreč preganja dejstvo, da naj bi njegova mama, princesa Diana, bežala pred paparaci, kar je bilo usodno za nesrečo v Parizu, v kateri je izgubila življenje. Zato je tudi napadel britanske novinarje in prosil za malce več obzirnosti, ko gre za Meghan. Hkrati pa je priznal, da sta par.

Priporočamo