Meghan Markle odločno stopila sebi v bran: "Imate srečo, da vas nisem imenovala!"

Meghan Markle odločno stopila sebi v bran: "Imate srečo, da vas nisem imenovala!" (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2021

V javnosti še vedno močno odmeva intervju, ki sta ga princ Harry in Meghan Markle dala Oprah Winfrey.

Po njem pa javnost ima deljeno mnenje, ki se odraža na svetovnem spletu v obliki komentarjev člankov na to temo. Nekateri pravijo, da je Meghan pretiravala s kritikami, drugi pa so zgroženi nad vedenjem kraljeve družine do nje, spet tretji pa pravijo, da Meghan zdaj zagotovo obžaluje, da se je javno oglasila.

Daily Mail pa je prenesel besede prijatelja Harryja in Meghan, ki je dejal, da jima ni žal zaradi odmevnega intervjuja z Oprah. "Meghan je izjavila, da bi si kraljeva družina morala oddahniti, ker ni podrobneje govorila o tistem, kar se je dogajalo za vrati palače. Dejala je, da ji absolutno ni žal za tisto, kar je bilo povedano med intervjujem, ki je bil sproščujoč in prijeten ter da je to najboljša odločitev, ki jo je sprejela. Prav tako je rekla, da bi si v palači morali oddahniti, ker ni nikogar imenovala in ni navajala še več podrobnosti o tistem, kar se je dogajalo za zaprtimi vrati."

Dodala je še, da ostaja pri svoji resnici in da je njena vest mirna. Isti vir še razkriva, da se je Meghan čakanje na deljenje svoje zgodbe s svetom zdelo kot večnost in da je zelo zadovoljna s končnim rezultatom. Ker je zdaj noseča, se ne bo izpostavljala slabim novicam in obsodbam zaradi intervjuja, saj hoče ohraniti svoje zdravje, je dejal vir.

Zanimivo bo spremljati, kako se bo celotna zgodba razpletla in kako bodo v prihodnje ukrepali na kraljevem dvoru (če bodo).

Priporočamo