Meghan Markle povsem spremenila princa Harryja, na dvoru nič več priljubljen

Meghan Markle povsem spremenila princa Harryja, na dvoru nič več priljubljen (foto: Profimedia) Profimedia
28. 1. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je na britanski kraljevi dvor prinesla številne spremembe, številni pa menijo, da se je princ Harry po poroki povsem spremenil.

Zakon vojvodinje Meghan Markle in princa Harryja že mesece polni rumene medije. Javnost je vse bolj razdeljena, na eni strani so tisti, ki obožujejo Meghan, na drugi pa tisti, ki menijo, da je Američanka s svojimi potezami povsem uničila kraljevo tradicijo in dolgo spoštovana pravila.

Kraljevi biograf Duncan Larcombe je za Daily Mail dejal, da je zakon povsem spremenil princa Harryja, ki je nekoč veljal za najbolj priljubljenega člana kraljeve družine in bil izjemno priljubljen tudi med osebjem na dvoru. "Harry je postal malodušen in vase zaprt. Pred Meghan je bil z vsemi prijateljsko razpoložen in z nogami čvrsto na tleh, a zdaj se je oddaljil in postal hladen. Osebje palače ga je včasih oboževalo, zdaj pa jim ni več pri srcu," trdi Duncan.

Biograf verjame, da so govorice o prepirih, ki naj bi se dogajali za zidovi kraljeve plače resnične, saj sta Harry in William zelo zaščitniško nastrojena, ko gre za njuni soprogi.