Meghan Markle praznuje rojstni dan: Skromna vojvodinja ga preživlja v krogu družine

Meghan Markle praznuje rojstni dan: Skromna vojvodinja ga preživlja v krogu družine (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2019

Nekoč igralka, zdaj vojvodinja Meghan Markle, danes praznuje 38. rojstni dan. A bo minil brez velikega pompa.

Vojvodinja se namreč zadnje čase veliko posveča svojemu delu, hkrati pa je tudi mama, ki skrbi za malega Archieja. Zato se je tudi odločila, da bo rojstni dan preživela v krogu družine, je po poročanju Harper's Bazaara dejal vir, ki je blizu kraljevi družini.

V zadjem času se zdi, da je Meghan našla svoje mesto v kraljevi družini. Seveda pa je še vedno pod budnim očesom javnosti. Od začetka njene zveze s Harryjem in pozneje, po poroki ter rojstvu otroka, se je našel marsikdo, ki je kritiziral njeno početje in življenje.

Med drugimi ji niso prizanesli niti člani njene družine - tako z očetom Thomasom še vedno nima stikov, saj se je preveč razgovoril o njeni zasebnosti in novinarjem razkril podrobnosti, ki bi jih bilo modreje zamolčati.  Mediji ji pogosto zamerijo kršitve kraljevega protokola, a pri tem ji javnost še nekako pogleda skozi prste.

V zadnjem času pa se je vojvodinja začela ukvarjati z drugimi dejavnostmi. Skupaj s svojim možem, princom Harryjem, organizira človekoljubno kampanjo, kot gostujoča urednica je sodelovala pri ustvarjanju septembrske izdaje revije Vouge z naslovom "Forces for Change." Na naslovnici revije bo predstavljenih 15 močnih in navdihujočih žensk.

No, ob vsem naštetem ni nič čudnega, da si je vsaj za rojstni dan zaželela malce miru.