Meghan Markle prestala bolečo operacijo, da bi lahko nosila visoke pete

Meghan Markle prestala bolečo operacijo, da bi lahko nosila visoke pete (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2018

Britanska vojvodinja Meghan Markle še kako dobro pozna rek, da je za lepoto potrebno potrpeti, saj je sama pred leti prestala precej bolečo operacijo, da bi danes lahko nosila visoke pete.

Vojvodinja Meghan Markle ima v svoji zbirki čeveljcev zavidljivo kolekcijo tistih, ki imajo izredno visoke pete in številni se sprašujejo, kako je mogoče, da jih nosi s takšno lahkoto.

Po pisanju The Suna naj bi imela Meghan že pred časom operacijo stopal, kjer so ji operirali kosti ob palcih, da bi lahko kar čim lažje nosila visoke pete in v njih zdržala tudi po cel dan.

Ko si je na Novi Zelandiji sezula čevlje, so fotografi ovekovečili njene noge in kaj hitro je bilo jasno, da ima na levi nogi malo nad palcem manjšo brazgotino.

"Brazgotina je sicer zelo majhna, a je operacija precej naporna. Okrevanje traja skoraj tri mesece, a bi lahko osebna znova stopila v čevlje z visoko peto," je za The Sun pojasnil lepotni kirurg  Kumar Kunasingam.

Meghan naj bi operacijo opravila že leta 2014, pred operacijo pa je imela že leta in leta težave. Zaradi hollywoodskega načina življenja je bila primorana, da je ves čas nosila čevlje z visoko peto, a na srečo je z operacijo uspela rešiti to bolečo težavo.

Priporočamo