Meghan Markle prijazna le pred kamerami, ko se te ugasnejo pa pokaže povsem drugačen obraz

Meghan Markle prijazna le pred kamerami, ko se te ugasnejo pa pokaže povsem drugačen obraz (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2020

Vojvodinja Meghan Markle naj bi bila v preteklosti precej neprijazna, nespoštljiva in povsem drugačna, kot jo je mogoče videti v javnosti.

V preteklosti je vojvodinja Meghan Markle naredila več modnih snemanj in številni se teh časov še zelo dobro spomnijo. Med njimi pa je tudi modni snemalec, ki je nekoč z Meghan delal modno zgodbo, zdaj pa je zakulisje dogajanja delil z britanskim Daily Mailom in o Meghan ni imel nič kaj lepega mnenja.

"Bila je zelo nespoštljiva, hvalisava in na vse je gledala zelo z viška. Nisem vedel kdo je ona, a ko je prišla v prostor, je bilo vsem vse jasno. Že prej so me opozorili, da je zelo težko delati z njo, da jo kličejo tudi princeska in da naj pazim, kaj bom delal in kaj vse bo zahtevala na snemanju. Obnašala se je kot, da je diva, kot da je svetovno znana igralka, čeprav so jo do takrat poznali le redki," je povedal.

Dodal je, da je imela Meghan na snemanju niz pravil, ki jih je odredila celotni produkciji, na snemanje pa je prišla s svojo ekipo. "Z njo je prišlo najmanj 12 ljudi, imela je tudi svojega tiskovnega predstavnika, svojo make up mojstrico, vsi ti ljudje pa so se obnašali kot, da snemamo Zlobno dekle, povsem najstniško, opravljali so vse okoli sebe in se vsem posmehovali," je nič kaj laskavo opisal Meghan.

Snemanje je potekalo dokaj hitro, saj se Meghan pred kamero obnaša zelo profesionalno in točno ve, kako se streže zadevam, a je tudi tukaj vsem dala jasno vedeti, da nihče ni nad njo.

Omenjenemu modnemu snemalcu pa še dan danes ni jasno s čim je osvojila princa Harryja. "Zelo je razvajena in povsem nesamozavestna. Ne vem s čim točno je osvojila in očarala princa Harryja. Name ni naredila nobenega vtisa, če bi mi danes kdo ponovno ponudil, da delam z njo, bi ga zavrnil. Ne želim si delati s tako težkimi ljudmi," je še dodal.

Priporočamo