Meghan Markle prijazna v javnosti, za zidovi kraljeve palače pa odrezava in nespoštljiva

Meghan Markle prijazna v javnosti, za zidovi kraljeve palače pa odrezava in nespoštljiva (foto: Profimedia) Profimedia
13. 11. 2018

Potem ko je v izjemno kratkem času osebna asistentka vojvodinje Meghan Markle napisala odpoved, na dan prihajajo nove podrobnosti o težkem karakterju nove vojvodinje.

Vse od začetka razmerja s princem Harryjem, je nekdanja hollywoodska igralka Meghan Markle tarča svetovnih medijev in vsake toliko na dan priplavajo nove sočne podrobnosti.

Že pred časom je njena nekdanja filmska agentka Gina Nelthorpe-Cowne ameriškim medijem razkrila, da je z Meghan Markle precej težko delati, saj naj bi bila zelo muhasta in imela naj bi veliko nemogočih zahtev.

Gina Nelthorpe-Cowne je medijem razkrila, da se je karakter Meghan Markle močno spremenil, ko je leta 2016 spoznala princa Harryja. Ko se je pojavila na dogodku One Young World v Ottawi, je bila do novinarjev izjemno nesramna in jim zabrusila, da naj se za vse izjave obrnejo na njeno agentko. "To je bil zame velik šok, saj se pred tem nikoli ni tako obnašala. Vedno je bila izjemno topla oseba in delovala je zelo prijateljsko. Od tega trenutka dalje je bilo z njo izjemno težko delati, še posebej je bilo težko urediti stvari, ki niso bile na njenem urniku," je bila zgovorna Gina.

Njen nepopustiljiv karakter pa naj bi na svoji koži občutil tudi princ Harry, ki se je moral zaradi Meghan odreči kajenju in prekiniti druženja s prijatelji, ki jih pozna že od malih nog. "To je vse del njenega načrta, da povsem spremeni Harryja in ga na novo oblikuje, da bo poslušen in ubogljiv član kraljeve družine. Ne želi si nobenih afer in škandalov. Poleg tega pa si par želi ustvariti družino, zato je to trenutno njun glavni fokus," je dodala Gina.

Njen naporen karakter pa je na svoji koži izkusila tudi sama kraljica Elizabeta. Britanski mediji poročajo, da je kraljica že pred poroko princa Harryja opozorila, da se Meghan ne zna primerno obnašati, kaplja čez rob pa je bila poročna tiara, vojvodinja naj bi ves čas vihala nos in imela v glavi točno določeno tiaro, ki jo želi nositi na svoj poročni dan.

V knjigi Richarda Jobsona je med drugim zapisano, da je princ Harry burno reagiral, ko je slišal, da njegova bodoča žena ne more dobiti tiare, ki si jo želi nositi na svoj poročni dan. Še iz časa hollywoodskih dni pa je znano, da je Meghan vedno dobila vse tisto, kar si je želela.

Nad njo naj bi bila razočarana tudi vojvodinja Kate Middleton, ki jo moti, da Meghan ni spoštljiva do osebja v kraljevi palači, ki ga ponižuje in nad njim povzdiguje glas. "Meghan je vajena hollywoodskih standardov, ki so seveda precej drugačni od kraljevih, kjer je treba paziti, kako se obnašaš pred osebjem in kjer moraš paziti, da si vedno spoštljiv, kar Meghan ne gre najbolje od rok," je neimenovani vir zaupal Daily Mailu.