Meghan Markle prvič sama na kraljevem dogodku, oboževalci navdušeni, ker je sama zaprla vrata avtomobila

Meghan Markle prvič sama na kraljevem dogodku, oboževalci navdušeni, ker je sama zaprla vrata avtomobila (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je dočakala svoj prvi kraljevi uradni dogodek, na katerem se je pojavila povsem sama. 

Napočil je tudi ta trenutek, ko smo lahko vojvodinjo Meghan Markle videli na njenem prvem kraljevem solo dogodku. Štiri mesece po poroki s princem Harryjem je Meghan dobila priložnost, da opravi prvo solo kraljevo dolžnost. Zgodilo se je na Kraljevi akademiji za umetnost, kjer je imela vojvodinja Meghan Markle to čast, da je odprla razstavo z naslovom Oceania. 

Kljub temu, da zdaj že nekaj časa živi na kraljevem dvoru pa se zdi, da je Meghan na trenutke še vedno povsem običajna deklica iz Kalifornije, ki še ni pozabila na navade običajnih ljudi. Ko se je pripeljala pred Kraljevo akademijo za umetnost, je pri izstopu iz avta za seboj zaprla vrata. To seveda ne bi bilo nič posebnega, če ne bi šlo za britansko vojvodinjo, ki ji takšnih stvari ni treba delati. A Meghan je občasno še vedno z eno nogo v svojem prejšnjem življenju, zato si tudi zdaj, ko živi na kraljevem dvoru, ne more povsem pomagati, da občasno ne bi storila kakšne takšne geste.

Oboževalci so bili nad njeno ljubko gesto izjemno navdušeni, številni pa so prepričani, da bo zaradi takšnih potez na Otoku kmalu le še bolj priljubljena.

Priporočamo