Meghan Markle - punca, v katero je Harry do ušes zaljubljen!

Meghan je na univerzi Northwestern diplomirala iz komunikacij, igralsko kariero pa je začela po naključju, ko je eden izmed njenih prijateljev iskalcem talentov posredoval posnetke filma, ki ga je posnela na kolidžu. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
17. 11. 2016

Prvi pomladni dnevi letošnjega leta so bili očitno usodni za princa Harryja, saj naj bi se do ušes in še čez zatreskal v ameriško igralko Meghan Markle, ki jo poznamo iz serije Suits.

Harry naj bi bil do ušes in še čez zatreskan v svoje novo dekle.
Lepa Meghan se je takoj ujela s princem, a v razmerje se ni želela spustiti na vrat na nos, saj ima za seboj nekaj ponesrečenih razmerij. Med letoma 2011 in 2013 je bila poročena s producentom Trevorjem Engelsonom.

Parček se je spoznal maja na dobrodelnem dogodku v Torontu, kjer naj bi ju drug drugemu predstavila žena prinčevega prijatelja iz šolskih dni Misha Nonoo.

Princ in petintridesetletna igralka sta se takoj ujela, a njuna naklonjenost je bila sprva le prijateljske narave in tako bi verjetno tudi ostalo, če ne bi Harry igralke zasipaval s sporočili in jo moledoval, naj gre z njim na zmenek. Čeprav je Meghan sprva oklevala, se je na koncu le vdala in privolila v prijateljsko druženje v dvoje, ki ji je spodneslo tla pod nogami.

Da bosta postala par, naj bi golobčka sklenila na romantičnem podaljšanem vikendu v Los Angelesu v začetku letošnjega julija. Parček je vse od takrat v zvezi na daljavo, a se pogosto obiščeta. Kot poročajo mediji, je bila Meghan v zadnjih mesecih večkrat v Londonu, kjer so parček nekajkrat ujeli v družbi prijateljev, privoščila pa naj bi si tudi nekaj skritih zmenkov v dvoje. Če gre verjeti dobro obveščenim, naj bi bila Harry in Meghan preprosto nora drug na drugega, njuna zveza naj bi bila tudi že tako resna, da so v zraku že govorice o zaroki. To dokazuje tudi dejstvo, da je Meghan redna obiskovalka Kensingtonske palače, spoznala naj bi tudi že Harryjevega brata, princa Williama ter njegovo ženo Kate, ki naj bi bila nad njo navdušena. Septembra naj bi obiskala tudi posestvo Balmoral na Škotskem, kjer je Harry praznoval svoj dvaintrideseti rojstni dan. Prav tam, v koči Birk­hall, naj bi jo princ Harry predstavil tudi svojemu očetu, princu Charlesu. In čeprav Harry Meghan ob obisku Balmorala ni predstavil kraljici, ki je bila takrat tudi tam, naj bi ta vseeno dala svoj blagoslov njunemu razmerju.

V zadnjih mesecih ni bila le Meghan tista, ki je obiskovala Harryja, ampak se je na letalo večkrat usedel tudi sam in jo obiskal v Torontu, kjer igralka živi, saj se tam snema serija Suits. Nazadnje naj bi se par videl v zadnjih oktobrskih dneh, v prestižnem Soho House v Torontu naj bi žurala na noč čarovnic. Ker igralka konec meseca zaključi snemanje serije, je velika verjetnost, da bosta golobčka skupaj tudi za božično-novoletne praznike. Ali jih bosta preživela v Angliji ali kje drugje, za zdaj še ni znano.

Kot poročajo mediji, ima parček veliko skupnih točk. Med drugim oba rada potujeta, sta pa tudi velika človekoljuba – Harry je ustanovitelj več dobrodelnih organizacij, Meghan pa je ambasadorka dobrodelne organizacije World Vision Canada. Princu je baje všeč tudi to, da je dekle zelo samostojno in podjetno – Meghan ima ob uspešni igralski karieri namreč tudi svoj lifestyle blog The Tig in je nedavno v sodelovanju z modno hišo ter blagovno znamko Reitmans na trg poslalo tudi svojo kolekcijo oblačil.

Priporočamo