Meghan Markle razkrila, katero ime za otroka ji je pri srcu

Meghan Markle razkrila, katero ime za otroka ji je pri srcu (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je v spremstvu moža, princa Harryja, obiskala mesto Birkenhead, ob tej priložnosti pa se je razgovorila o tem, katero ime za otroka ji je všeč.

Med množico, ki je pozdravila vojvodinjo in princa, je bila namreč tudi sedemletna Meghan Redford. Punčka je za The Times razkrila, da je vojvodinji predlagala nekaj imen.

"Vprašala sem jo, ali bo dojenčka poimenovala Amy, če bo punčka, ona pa je odgovorila: To je zelo lepo ime, všeč mi je, morala bova razmisliti o tem." Meghan naj bi zbranim tudi povedala, da s Harryjem sploh še ne vesta, spola otroka, saj hočeta, da bo to presenečenje.

No, sicer pa so Britanci že od objave novice o nosečnosti naprej po stavnicah stavili na ime otroka. Na najvišja mesta so se med moškimi imeni zavihteli Albert, Arthur in Phillip, medtem ko med ženskimi imeni največ možnosti pripisujejo Victorii, Alice in Mary. Imena Amy v tem kontekstu ne omenjajo.

No, čas bo pokazal svoje, saj bo novi kraljevi otrok na svet privekal konec aprila ali v začetku maja - in takrat bodo vse dileme razrešene.