Meghan Markle res ni lahko: Njen oče se pripravlja na razkritje novih podrobnosti

Meghan Markle res ni lahko: Njen oče se pripravlja na razkritje novih podrobnosti (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2021

Z očetom ne govorita že tri leta, njena polsestra pa je naredila vse, da bi ji zagrenila življenje.

Vojvodinji Meghan Markle življenje očitno res ne prizanaša. Po tem, ko je njena polsestra Samantha sklenila objaviti svoje spomine, v katerih razkriva svojo plat zgodbe o sporu z Meghan, se je na podoben udarec pripravil tudi njen oče Thomas.

Napovedal je, da bo posnel dokumentarni film o svojem življenju. Odnos z Meghan ne bo v ospredju, a je vsekakor pripravljen razkriti svojo plat zgodbe. 76-letni Thomas je tako že napovedal, da bo dokumentarni film vseboval doslej še neobjavljenje fotografije in video posnetke njegove hčerke.

Govoril naj bi tudi o njunem sporu, ki se vleče že tri leta. "Do njenega prvega zakona in odhoda v Kanado je bilo vse v redu. Potem pa se je začela zgodba, čigar naslov bi se lahko glasil Kaj se je zgodilo z mojo punčko," pravi Thomas, ki zdaj živi v Mehiki. Upa, da bo dokumentarec posnet do konca tega leta.

Vojvodinja se na ta poročanja ni odzvala, prav tako pa noče komentirati odnosa s svojo družino. Zaenkrat ima stike samo s svojo mamo, s katero se odlično razumeta.