Meghan Markle s svojo podobo jemala dih na krstu princa Louisa

Meghan Markle s svojo podobo jemala dih na krstu princa Louisa (foto: Profimedia) Profimedia
10. 7. 2018

Na krstu princa Louisa je s svojo podobo znova navdušila vojvodinja Meghan Markle, ki se je tokrat odločila za modnega oblikovalca Ralpha Laurena.

Meghan Markle že vse od prihoda na britanski kraljevi dvor postavlja nove modne smernice, na Otoku pa je postala že prava modna ikona, ki je po priljubljenosti že skoraj prehitela samo Kate Middleton.

Tudi na krstu princa Louisa je požela veliko pozornosti, saj se je pojavila v čudoviti modni opravici modnega oblikovalca Ralpha Laurena. Svojo modno kombinacijo pa je še dodatno začinila s klobučkom Stephena Jonesa, ki ji je odlično pristajal.

Olivno zelena barva se je izkazala za odlično izbiro, modni kritki pa so bili še enkrat več navdušeni nad njeno dobro modno potezo.

Meghan Markle se je po poroki ves čas držala nežnih roza tonov oblačil, nato pa je pretekli teden presenetila s čudovito rumeno poletno obleko, na krstu pa je dokazala, da ji tudi olivno zelena neverjetno dobro pristaja. Modni kritiki kar ne morejo prehvaliti njenega prefinjenega okusa, s katerim navdušuje, kjerkoli se že pojavi.

Priporočamo