Meghan Markle se bo na poroki s posebno gesto spomnila pokojne princese Diane

Meghan Markle se bo na poroki s posebno gesto spomnila pokojne princese Diane (foto: Profimedia) Profimedia
7. 4. 2018

Bodoča žena princa Harryja Meghan Markle bo na poroki prav posebno čast izkazala pokojni princesi Diani.

Ameriška igralka Meghan Markle in princ Harry bosta 19. maja dahnila usodni da, na poroki pa bo svoje mesto dobila tudi pokojna princesa Diana, ki jo Meghan naravnost obožuje. 

Harry je svojo bodočo ženo zaprosil med pripravami na njuno skupno večerjo, če smo bolj natančni, zaprosil jo je, ko sta pekla piščanca. Povsem spontatno je šel na kolena in ji postavil usodno vprašanje, Meghan pa je privolila, še preden je sploh uspel dokončati stavek. Princ Harry je svojo lepo srčno izbranko zaročil s prstanom, ki je izdelan iz diamanta in broške, ki jo je nekoč nosila njegova pokojna mama, princesa Diana. Slavna igralka je bila nad to Harryjevo potezo navdušena, saj je vedno občudovala pokojno princeso Diano, na ta način pa bo Diana ves čas prisotna v njunem življenju.

Meghan pa želi pokojni princesi Diani izkazati prav posebno čast, zato se je odločila, da bo na poroki nosila Dianino tiaro in se ji tako poklonila na prav poseben način. To pa še ni vse. Meghan se ji bo poklonila tudi s cvetjem, ki bo spominjalo na pokojno princeso. Meghan je za svoj poseben dan izbrala londonsko cvetličarko Philippo Craddock, ki bo pripavila tudi poseben poročni šopek, ki ga bo Meghan nosila v kapelici St. George v Windsoru.

Cvetlično okrasje bo vključevalo bele rože, saj so bile te najbolj priljubljene pri pokojni princesi Diani, po vsej verjetnosti pa bo takšen tudi poročni šopek Meghan Markle.

Priporočamo