Meghan Markle se boji, kaj bo o njej povedala njena polsestra

Meghan Markle se boji, kaj bo o njej povedala njena polsestra (foto: Profimedia) Profimedia
7. 7. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je v skrbeh, ker se njena polsestra Samantha Markle odpravlja v resničnostni šov Celebrity Big Brother, saj ne ve, kaj vse bi utegnila deliti z javnostjo.

Samantha Markle, polsestra Meghan Markle, se ne namerava ustaviti v svoji nameri, da bi zaslužila na račun svoje slavne polsestre. Že pred poroko se je nekajkrat pojavila v medijih in skušala očrniti Meghan ter jo v medijih prikazati kot izjemno negativno osebo. Zdaj pa je šla še korak dlje, Samantha se bo pojavila v Big Brotherju slavnih in Meghan že zdaj skrbi, kaj vse bi utegnila deliti z mediji in širno javnostjo.

Nova sezona Big Brotherja bo posvečena izključno škandalom, Samantha Markle pa je kot naročena za takšen tip oddaje. Samantha naj bi že nekaj časa pisala tudi knjigo, v kateri naj bi razkrila številne družinske skrivnosti, številni pa že komaj čakajo, da vidijo, kaj vse bo tokrat povedala o britanski vojvodinji.

Kraljeva družina na takšno početje polsestre Meghan Markle zagotovo ne gledajo z odobravanjem, kakor tudi ne na početje njenega očeta Thomasa Markla, ki je v preteklosti že večkrat govoril z mediji in med drugim razkril tudi to, kakšna so politična načela princa Harryja.