Meghan Markle se celo življenje ukvarja z jogo

Meghan Markle se celo življenje ukvarja z jogo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
22. 4. 2018

Nekdanja igralka in bodoča vojvodinja Meghan Markle je zagotovo trenutno najbolj fit na britanskem dvoru. Že 19. maja bo dahnila usodni da princu Harryju in seveda mora takrat blesteti.

Meghan (36) ni zelo visoka, ima 171 centimetrov, tehta pa 50 kilogramov. Zase pravi, da ima srečo, ker ji je telovadba v krvi. Njena mama je namreč inštruktorica in tudi sama jogo izvaja že od malega.

"Moja joga se imenuje vinyasi in je specifična, saj prehajajo vadbe iz ene poze v drugo, pri tem je posebna pozornost usmerjena na dihanje. Lahko jo imenujemo tudi joga toka," pravi Meghan, ki pa ima še eno skrivnost. "Po tej vadbi sta moj obraz in čeljust mnogo bolj oblikovana," dodaja. "Redno delam vaje za obraz, ki jih priporoča eden od mojih najljubših strokovnjakov za estetiko Nicola Joss. Res deluje, čeprav se morda sliši malce smešno."

Čeprav je Meghan zelo disciplinirana, priznava, da se mora včasih kar prisiliti, da gre na vadbo. "So trenutki, ko bi raje ležala na kavču, a je moja motivacije lik Clair Huxtable iz serije The Cosby Show, ki se trudi shujšati, da bi se zbasala v obleko. Njena trenerka jo spodbuja, moraš shujšati, da boš šla v obleko. To si ves čas govorim tudi sama," razlaga igralka, ki tudi veliko teče na tekaški stezi. "To pa je zame kot gibljiva meditacija. Takrat pozabim na vse in se osredotočim le nase."

Seveda pa vadba ni vse, zato Meghan pazi na pravilno prehrano. Bolj ali manj je zdravo, le kadar se pregreši, si privošči kozarec vina in pečen krompirček. Temu, pravi, se ne bo nikoli odpovedala.

Meghan Markle: Vse življenje se ukvarja z jogo

Trenutno je osredotočena na poroko, ki bo 19. maja, in zato seveda tudi na telovadbo. V poročni obleki želi namreč blesteti in očarati princa Harryja. Ta je sicer zelo ponosen na svojo drago, povedal pa je tudi, da z Meghan ne bosta podpisala predporočne pogodbe. Tako zelo namreč verjame v njuno ljubezen.

Njegovo bogastvo je ocenjeno na približno 30 milijonov funtov in Harry se ne boji, da bi ga moral deliti, saj je prepričan, da bo njun zakon trajal večno. Kaj je o tem dejala kraljica, sicer ni znano, a zagotovo bodo njegove milijone nekako zaščitili. Harry je tako šel po stopinjah brata, princa Williama (35), ki je prav tako zavrnil podpis predporočne pogodbe, ko se je poročil s Kate Middleton. Tudi njuna mama, princesa Diana, ni s princem Charlesom podpisala pogodbe, a se je ob ločitvi morala boriti za to, da je dobila 17 milijonov funtov.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story9/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 9/2018

Story 9/2018, od 12. 04. 2018