Meghan Markle se je na veliko izogibala Donalda Trumpa

Meghan Markle se je na veliko izogibala Donalda Trumpa (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2018

Ameriška igralka Meghan Markle, ki bo 19. maja postala žena princa Harryja, se je pred leti srečala tudi z zdajšnjim predsednikom ZDA Donaldom Trumpom, spomini nanj pa so vse prej kot prijetni.

Britanski novinar Andrew Morton je v svoji biografiji Meghan: A Hollywood Princess popisal tudi srečanje, ki sta ga imela Meghan Markle in ameriški predsednik Donald Trump na snemanju serije Deal or no deal leta 2006.

Meghan je srečanje s Trumpom opisala kot super strašljiv. Tako kot večina ostalih igralk in igralcev, pa se je Meghan na snemanjih na veliko izogibala Trumpa in ga poskušala ves čas držati na distanci.

"Donald Trump je dekletom dajal svoje vizitke in jih vabil, da bi se mu pridružile na golfu. Tameka Jacobs ga je označila za super strašljivega, a nekatera dekleta, ki jih je premamil denar in seveda tudi moč, so vzela njegovo vizitko in telefonsko številko. Meghan Markle pa je bila ena tistih, ki se ga je na široko izogibala," je zapisal Morton.

Ob vsem tem bo še toliko bolj zanimivo videti ali bosta Donald Trump in Melania Trump povabljena na kraljevo poroko. Zakonca Obama prav tako nista bila povabljena na poroko princa Williama in vojvodinje Kate Middleton, zato bi bilo vabilo za zakonca Trump prej izjema kot pa pravilo.