Meghan Markle se je nekoč ličila povsem drugače, odkar je na kraljevem dvoru pa se je vse spremenilo

Meghan Markle se je nekoč ličila povsem drugače, odkar je na kraljevem dvoru pa se je vse spremenilo (foto: Profimedia) Profimedia
7. 11. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je morala ob prihodu na kraljevi dvor narediti številne spremembe v svojem življenju.

Vojvodinja Meghan Marle si verjetno ni mislila, da bo imela ob prihodu na kraljevi dvor toliko sprememb v svojem življenju, še manj, da se bo morala od nekaterih stvari in navad za vedno posloviti.

Ena izmed njih je tudi ličenje, ki je zdaj pri vojvodinji precej drugačno kot pa ga je bila vajena v filmskem svetu, kjer je bil njen obraz vedno močno naličen in le redko jo je bilo mogoče videti brez ličil.

Meghan je bila znana po tem, da je imela rada nekoliko močnejši make up na očeh, ki pa ga zdaj, odkar je postala vojvodinja, ne vidimo več pri njej. Kraljeva tradicija veleva, da so kraljeve dame naličene v naravnih tonih, čim bolj nežnih barv in nevpadljivo.

Nohte imajo lahko nalakirane le v kožnih odtenkih, kar pa vojvodinja Meghan Markle rada občasno tudi prekrši in se v javnosti pojavi s črno barvo nohtov. Kraljica Elizabeta takšne modne prekrške sicer ne vidi prav rada, a se je verjetno že sprijaznila, da vojvodinja Meghan Markle rada naredi vse po svoje.

Priporočamo