Meghan Markle se kmalu vrača v ZDA

Meghan Markle se kmalu vrača v ZDA (foto: Profimedia) Profimedia
24. 7. 2018

Ameriški mediji poročajo, da naj bi se Meghan Markle že kmalu vrnila nazaj v ZDA, kjer naj bi obiskala družino in stare prijatelje.

Meghan Markle je bila nazadnje v ZDA tik pred poroko, zdaj pa načrtuje, da bi se do konca leta odpravila v New York in Los Angeles, saj si želi obiskati svojo družino in številne prijatelje, ki jih zelo pogreša.

Po poročanju US Weekly gre za neuraden obisk, na pot pa se bo odpravila sama. "Vojvodinja si želi, da bi šla na potovanje še preden bo postala mamica," je dejal neimenovani vir. "Pričakujte, da bo že kmalu sledila novica, da je Meghan v drugem stanju, če ne prej v začetku leta 2019."

Britanski dvor še ni potrdil takšnih medijskih napisov in jih po vsej verjetnosti tudi ne bo, saj gre za povsem neuraden obisk, ki ga bo vojvodinja opravila brez svojega soproga princa Harryja.

Po vsej verjetnosti bo med obiskom obiskala svojo mamo Dorio Ragland, ki sama živi v Los Angelesu. Za zdaj pa še ni jasno ali bo med obiskom obiskala tudi očeta Thomasa Markla, s katerim nista v najboljših odnosih.

Priporočamo