Meghan Markle se ponovno bori z lažnimi govoricami

Meghan Markle se ponovno bori z lažnimi govoricami (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2020

Tisti, ki sanjajo, da bodo Meghan Markle videli na dogodku Met Gala 2020, bodo morali počakati vsaj še eno leto.

Kljub govoricam, ki so se pojavile pred kratkim. Revija Hello! je te govorice utišala, saj so zanesljivi viri zatrdili, da se v letošnjem letu tega dogodka Meghan ne bo udeležila.

Govorice je sprožil The Sun, eden od tabloidov, ki ga Meghan in Harry tožita. Vir je za tabloid trdil, da se Meghan namerava dogodka udeležiti z glavnim urednikom britanskega Voguea, Edwardom Enninfulom, s katerim je Meghan lani tudi sodelovala.

Vir je dejal: "Met Gala je za to, da se pokaže kdo je kdo v svetu šovbiznisa. Seveda je bila Meghan ena od prvih na seznamu udeležencev, Edwardova ekipa pa je navdušena, da bosta šla skupaj. Meghan se želi katerega od dogodkov udeležiti brez Harryja, zato da se bo lahko ponovno uveljavila v Hollywoodu."

V resnici Meghan in Harry tiho delata na tem, da bi ustanovila svojo neprofitno organizacijo. Meghan in Harry sta svoje oboževalce spodbudila, da preverijo spletno mesto sussexroyal.com, za natančne informacije o njunih naslednjih korakih.

"Ker vojvoda in vojvodinja Susseška še naprej razvijata svojo neprofitno organizacijo in načrtujeta svojo prihodnost, upamo, da boste to spletno mesto uporabili kot vir za dejanske informacije," je zapisala ekipa para. "Spomladi 2020 bodo njuni digitalni kanali osveženi in predstavila bosta naslednjo vznemirljivo fazo."

Mogoče Harry in Meghan ne bosta nikoli imela miru pred mediji, ki si ga tako zelo želita.

Priporočamo