Meghan Markle se vrača v Hollywood? Tako zatrjuje njena agentka

Meghan Markle se vrača v Hollywood? Tako zatrjuje njena agentka (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2018

Se bo lepa vojvodinja Meghan Markle zares vrnila v Hollywood in nadaljevala s filmsko kariero?

Vse od kar je Meghan Markle dahnila usodni da in postala žena princa Harryja, jo svetovna javnost spremlja na vsakem koraku. Bivša hollywoodska igralka je postala medijsko izjemno zanimiva, zdi pa se, da je danes večja zvezda kot je bila kdajkoli v svoji filmski karieri.

Kljub temu, da je bilo za pričakovati, da se bo po prihodu na britanski kraljevi dvor odpovedala hollywoodski karieri, pa njena filmska agentka Gina Nelthorpe-Cowne zatrjuje, da bi Meghan utegnili znova videti na velikih filmskih platnih.

"Mislim, da bo še snemala, zares tako mislim," je Gina dejala za Daily Mail.

Meghan ima danes pomembno vlogo na kraljevem dvoru in verjetno v kraljevi palači ne bi z največjim navdušenjem sprejeli, da bi se vrnila v Hollywood, a njena agentka meni, da ji tega ne more prav nihče preprečiti.

"Če si bo Meghan zaželela, da bi ponovno snemala, potem bo to tudi storila. Ona je zelo odločna ženska in točno ve, kaj želi. Ona je moderna ženska in ima svojo svobodno voljo in je sama svoj vodja," je še dodala Gina, ki Meghan zelo dobro pozna in se zaveda, da Meghan dobi vse tisto, kar si želi dobiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Nelthorpe-Cowne (@ginakrugco) on