Meghan Markle si je spet v laseh s kraljico Elizabeto, katera bo tokrat zmagala

24. 2. 2020
Deli
Meghan Markle si je spet v laseh s kraljico Elizabeto, katera bo tokrat zmagala (foto: Profimedia)
Profimedia

Tokrat se kraljica Elizabeta in Meghan Markle ne moreta sporazumeti okoli koriščenja imena Sussex Royal, ki ga je kraljevi par uporabljal vse do zdaj.

Vse se zdi, da smo na začetku še ene kraljeve drame, ki se bo v teh dneh razplamtela na britanskem kraljevem dvoru. Tokrat se je zataknilo pri kraljevem nazivu, ki sta ga Meghan Markle in princ Harry uporabljala do zdaj, ko sta se imenovala Sussex Royal.

Kraljevi par je pred časom registriral tudi spletno stran z omenjenim nazivom in nanjo potrošil na deset tisoče dolarjev, zdaj pa vse kaže, da jima kraljica tega naziva po odhodu s kraljevega dvora ne bo dovolila uporabljati. To je še posebej razjezilo uporniško Meghan Markle, ki se je kraljici Elizabeti upirala vse od prihoda na britanski kraljevi dvor.

A ne glede na vse, je Meghan zdaj prepričana, da bo njuna nova organizacija uspešna ne glede nato, kakšen naziv bo na koncu imela. "Meghan je prepričana, da jima prepoved koriščenja kraljevega imena ne bo naredila večjih problemov, saj vsi vedo, da se onadva ne želita spustiti v trivialne posle kot so prodaja majic in svinčnikov, delati nameravata na velikih projektih, ki bodo govorili sami zase in v svetu zelo odmevali," je za Daily Mail dejal dobro poučeni vir.

Vse se zdi, da bo pred dokončnim odhodom kraljevega para z britanskega kraljevega dvora še kakšna nevihta in zadnji dnevi le ne bodo tako zelo mirni.