Meghan Markle si po poroki želi izpolniti samo eno željo

Meghan Markle si po poroki želi izpolniti samo eno željo (foto: profimedia) profimedia
10. 5. 2018

Meghan Markle in princ Harry bosta 19. maja dahnila usodni da, lepa hollywoodska igralka pa si po poroki najprej želi izpolniti eno gorečo željo.

Nekdanja agentka Meghan Markle Gina Nelthrope- Cowne, ki je z bodočo ženo princa Harryja tesna prijateljica, je v novem dokumentarnem filmu Harry in Meghan: Ljubezenska zgodba, povedala, kaj si po poroki želi njena dobra prijateljica.

Bodoča članica kraljeve družine obožuje otroke in si kar se da hitro želi ostvariti družino. "Ko sva bili skupaj na počitnicah je dejala, da je v svojem življenju zelo srečna in da komaj čaka, da bo postala mamica," je bila iskrena Gina.

Isto pa si želi tudi princ Harry, ki je to povedal v intervjuju po objavi zaroke. "Nadejam se, da si bova v bližnji prihodnosti ustvarila družino."

Na poroki, ki bo 19 maja, bo prinčeva poročna priča njegov brat William, Meghan pa se je odločila, da ne bo imela poročne priče, ob njej bodo tako številni prijatelji, ki so ji pomagali tudi pri pripravah na poroko, a se ne želi nobenemu zameriti, zato se je odločila, da ne bo nobenega izmed njih postavljala v ospredje.

Priporočamo