Meghan Markle skozi svileno obleko kazala tisto, kar bi moralo ostati skrito

Meghan Markle skozi svileno obleko kazala tisto, kar bi moralo ostati skrito (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2020

Britanska vojvodinja Meghan Markle je pred prihodom na kraljevi dvor gojila precej drugačen modni slog, ki smo ga v vlogi vojvodinje le redko videli.

Britanska vojvodinja Meghan Markle je imela pred prihodom na kraljevi dvor stil, ki je bil vse prej kot kraljevski. Igralka in manekenka je rada pokazala veliko gole kože, uporabljala drzna ličila in bila vse prej kot bodoča princeska, ki bo nekoč kraljevala na dvoru.

In tako je bilo tudi leta 2013, ko se je v New Yorku pojavila na baletni predstavi, kjer je osupljala v svileni obleki, skozi katero so se sramežljivo kazale bradavičke.

Vsekakor je bila videti kot prava čokolada za oči in ni jih bilo malo, ki so ta večer za njo obračali glave in se čudili njeni lepoti.

No, s prihodom na dvor je svoj modni stil precej spremenila in danes je videti povsem drugačna in veliko bolj zaprta do vratu.

A zdaj, ko sta princ Harry in Meghan Markle zapustila kraljevi dvor, številni spet upajo, da bo Meghan obudila svoj stari modni slog in da bomo znova lahko uživali ob pogledu na njene noge in gola ramena.