Meghan Markle spet krši pravila: Želi roditi doma, po porodu pa ne želi stopiti pred fotografe

Meghan Markle spet krši pravila: Želi roditi doma, po porodu pa ne želi stopiti pred fotografe (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2018

Po pisanju britanskih medijev se je Meghan Markle odločila, da bo prekinila kraljevo tradicijo in svojega prvega otroka ne bo rodila v porodnišnici St. Mary, kjer je pred njo dvakrat rodila princesa Diana in trikrat vojvodinja Kate Middleton.

Po poročanju Vanity Fair si Meghan Markle želi povsem naraven porod in želi si roditi doma. Meghan bo tako prva dama na kraljevem dvoru, ki bo kršila to dolgoletno pravilo. Kate je pred njo trikrat rodila v porodnišnici Lindo Wing in se že nekaj ur po porodu na stopnicah postavila pred zbrane fotografe in pokazala novorojence.

Meghan je znana po tem, da rada krši številna kraljeva pravila in da je zelo zahtevna, o tem govori tudi dejstvo, da jo je po vsega nekaj mesecih nedavno zapustila osebna asistentka, ki naj ne bi več zmogla prenašati njenih številnih zahtev.

Bo Meghan tudi tokrat dosegla tisto, kar si je zamislila in bo tako še enkrat več pisala kraljevo zgodovino? No, na to bo treba še malo počakati, do poroda je še nekaj časa in prav gotovo bodo britanski mediji do takrat prišli do novih, sočnih podrobnosti o prvem porodu vojvodinje.

Priporočamo