Meghan Markle spet kršila kraljeva pravila

Meghan Markle spet kršila kraljeva pravila (foto: Profimedia) Profimedia
12. 7. 2018

Vojvodinja Meghan Markle vse od prihoda na britanski kraljevi dvor skuša osvojiti stroga kraljeva pravila, a ji od časa do časa še vedno kaj spodleti.

Na proslavi stote obletnice kraljevih zračnih sil je Meghan Markle znova kršila strogo kraljevo pravilo, ki ga kraljeve dame vedno skušajo upoštevati. Kraljeva pravila namreč narekujejo, da kraljeve dame noge lahko prekrižajo zgolj pri gležnjih, Meghan pa jih je prekrižala kot običajno prekrižamo noge.

Meghan je imela tokrat sijajno priložnost, da bi pokazala, da je končno osvojila kraljeva pravila, a vse kaže, da so ji živčki morda znova malo prekrižali načrte in je v hipu znova naredila napako.

Takšna napaka se je Meghan zgodila že pred nekaj tedni, ko je na sprejemu v Buckinghamski palači prav tako v prisotnosti kraljice Elizabete prekrižala noge, a se je v hipu spomnila, da je naredila napako in noge prekrižala kot se za kraljevo damo spodobi, pri gležnjih.

No, vse se zdi, da ji kraljica ni kaj veliko zamerila, saj je že nekaj časa videti, da kraljica Elizabeta vojvodinjo Meghan naravnost obožuje.

Priporočamo