Meghan Markle spet napačno prekrižala noge in ujezila kraljico

Meghan Markle spet napačno prekrižala noge in ujezila kraljico (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2018

Meghan Markle se vse od prihoda na britanski dvor trudi osvojiti kraljeva pravila, a kljub temu, da ima pri tem veliko podpore ostalih članov kraljeve družine, se ji od časa do časa še vedno pripeti kakšna napaka.

Vojvodinja Meghan Markle se je znašla na udaru kritik, ko je na dogodku v Buckinghamski palači ob kraljici Elizabeti napačno prekrižala noge. Kraljevo pravilo narekuje, da ženske lahko noge prekrižajo zgolj ob gležnjih, Meghan Markle pa je noge prekrižala na povsem običajen način.

Ko se je Meghan usedla na stol, je povsem pozabila, da ni več ameriška igralka ampak pripadnica kraljeve družine. Svojo napako je hitro opazila in se nato usedla kakor veleva strogi kraljevi protokol, a kamere so bile seveda hitrejše od nje in posnetek je tako že obkrožil svet.

Zaradi te usodne napake je v drugi plan padla tudi njena nova pričeska, kakor tudi čudovita Pradina obleka. Zdelo se je, da je bila tudi kraljica Elizabeta, ki je vojvodinji sicer zelo naklonjena, nekoliko slabe volje, a ne prav za dolgo, saj sta se ob koncu dogodka zatopili v pristen pogovor.

Priporočamo