Meghan Markle spraševala princa Harry, če se mora prikloniti kraljici

Meghan Markle spraševala princa Harry, če se mora prikloniti kraljici (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2018

Meghan Markle, ki se je 19. maja poročila s princem Harryjem, še vedno ni osvojila vseh pravil kraljevega protokola, to se je videlo tudi na kraljevi paradi, ko je pred vsemi spraševala princa Harryja, kaj mora storiti.

Kraljevi protokol narekuje, da se morajo člani kraljeve družine vedno prikloniti kraljici Elizabeti, ko jo vidijo prvič v tistem dnevu. Zdi pa se, da nova članica kraljeve družine, Meghan Markle, še vedno potrebuje nekaj časa, da se prilagodi vsem pravilom, ki jih zapoveduje kraljevi protokol.

To se je pokazalo tudi na kraljevi paradi, ki je bila preteklo soboto, ko so v Londonu slavili rojstni dan kraljice Elizabete. Meghan Markle je stala na balkonu Buckinghamske palače in bila videti ves čas precej vznemirjena. Ko je videla, da se jim približuje kraljica Elizabeta, je hitela spraševati princa Harryja, kaj mora storiti v trenutku, ko bo mimo prišla kraljica Elizabeta. Harry, ki ji vedno stoji ob strani, jo je skušal pomiriti in ji je nežno dejal, da se ji mora prikloniti. Meghan je storila, kakor ji je naročil njen ljubeči mož, a se je videlo, da ji vse skupaj še ne gre najbolje od rok. In, da bi bilo vse skupaj še bolj očitno, je ob njej stala vojvodinja Kate Middleton, ki ima kraljevi protokol v malem prstu, zato vsa kraljeva pravila brezhibno upošteva.

No, Meghan ima še veliko časa, da se nauči vseh kraljevih pravil, do tedaj pa se vedno lahko zanese na svojega pozornega moža, princa Harryja, ki ji vedno stoji ob strani.

Priporočamo