Meghan Markle štiri mesece po poroki žalostno ugotavlja, da skoraj nima več časa za prijatelje

Meghan Markle štiri mesece po poroki žalostno ugotavlja, da skoraj nima več časa za prijatelje (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2018

Vojvodinja Meghan Markle verjetno ni pričakovala, da se bo s prihodom na kraljevi dvor njeno življenje tako zelo spremenilo.

Od kar je Meghan Markle postala žena princa Harryja, se je njeno življenje povsem spremenilo. Bivša hollywoodska igralka ima na dnevnem redu vsak dan številne obveznosti, njeno gibanje pa je seveda ves čas omejeno, saj mora za vsak njen korak vedeti tudi kraljeva palača.

Štiri mesece po poroki se je tako za kratek čas odpravila na obisk v Toronto, kjer je kratek čas preživela s svojo najboljšo prijateljico Jessico Mulroney. Po pisanju Daily Maila pa naj bi bilo vojvodinji izjemno žal, da je imela tako zelo malo časa, saj bi si želela ostati dlje in obiskati še več prijateljev.

Poleg pomanjkanja časa, pa naj bi vojvodinjo skrbelo tudi to, komu sploh še lahko zaupa, saj je po družinski drami s svojim očetom, Thomasom Marklom, postala izjemno previdna in svoje osebne stvari deli zgolj z redkimi izbranci.

Po prihodu nazaj v Veliko Britanijo Meghan čakajo že nove obveznosti, saj bosta s princem Harryjem odšla na kraljevo turnejo po Avstraliji.

"Turneja bo njena prva priložnost, da se pokaže v svoji najboljši luči. Zaveda se, da bo ves čas v središču pozornosti in da jo bodo vsi želeli spoznati. To bo njena največja vloga do zdaj in prepričana sem, da bo v tem zelo, zelo dobra," je dejala avtorica biografije "My Husband and I" Ingrid Seward.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri