Meghan Markle: Sveža romanca na angleškem dvoru

Aktivna je tako na socialnem kot političnem področju, letos je celo postala ambasadorka organizacije Wold Vision Canada, v sklopu katere je odpotovala v Ruando ozaveščat o čisti in pitni vodi. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
20. 11. 2016

Kraljevi 'odvetniški' aferi, ki se kuha že nekaj mesecev, je končno uspelo najti pot do rumenega tiska, in ni oboževalca dvorov, ki ne bi slišal za novo prikupno izbranko princa Harryja. Igralka Meghan Markle se fotografskim objektivom sicer rada spretno izmuzne, pa vendar je v nedavno objavljenem intervjuju za torontski časnik izdala, da je trenutno najsrečnejše dekle na svetu ... Le kako ne bi bila, ko pa se je v njen objem ujel postaven fant modre krvi.

Že so se pojavila ugibanja, da naj bi ob koncu novembra, ko bosta obiskala Veliko Britanijo, Harry svoje dekle predstavil še bratu. “Meghan še ni spoznala Williama in Kate, zato upa, da bo srečanje čim prej na sporedu,” pravijo neimenovani viri.
Njen profil na Instagramu je v zadnjem času zaživel s fotografijami, ki oznanjajo njeno srečo v razmerju. Prva (in tudi razlog za govorice) je bila slika teh dveh banan, ki se ‘zaljubljeno’ objemata …
Kanada ji je domača, odkar je začela snemati priljubljeno serijo Suits, in ob fotografijah, na katerih zapušča dom v Torontu (odpravljala se je na nočno snemanje), ni želela podati nobene izjave glede vroče romance.
V Meghan se pretaka kavkaško- afroameriška kri: “Spoznala sem, da moram ceniti in deliti to, od kod prihajam. Sem močno in ponosno dekle mešane rase.”
Kot izbranki fanta modre krvi ji pripada strogo varovanje - policija in osebna straža jo že spremljata na vsakem koraku.

Meghan je najbolj znana po vlogah Rachel Zane v ameriški TV-seriji Suits in FBI-jeve specialne agentke Amy Jessup v znanstvenofantastičnem trilerju Fringe, on pa je peti v vrsti za angleški prestol. Na Meghan zdaj leti veliko očitkov, da je le povzpetnica v boju za višji socialni status - pri čemer bi zveza resnično postala voda na njen mlin - čeprav njeni bližnji to vztrajno zanikajo, in ki jih potrjuje dejstvo, da ji je že uspelo očarati Harryjeve bližnje. Prav dobrodelni dogodek, gostovanje v lovski koči princa Charlesa v škotskem Baltimoru, je po pripovedovanju virov dal priložnost za ljubezen na prvi pogled - s prinčeve strani namreč, saj naj bi ta bil nad Američanko tako očaran, da ji je pisal sporočila, dokler ni privolila v srečanje. Zdaj sta po številnih zmenkih zakorakala v resno zvezo.

"Harry se je zelo trudil in jo oblegal s sporočili, dokler ni privolila v zmenek. Zdaj je počaščena, saj je takrat preživljala bolečo razvezo od nekdanjega fanta," je tisku zaupal rdečelascev prijatelj, čigar izjava je merila na priznanega kuharskega chefa Coryja Vitiella, s katerim je bila Meghan v razmerju dobri dve leti. Zdaj se 35-letna Losangelešanka zabava na elitnih zasebnih zabavah (pred kratkim sta noč čarovnic preživela v Torontu), kraljeva družina pa ju je povabila celo na praznovanje rojstnega dne tri leta mlajšega izbranca, a vsi ti privilegiji imajo svojo ceno, dobro in slabo. Socialni aktivisti jo častijo z blogi o njenem življenjskem slogu, s ponosom izpostavljajo njeno mešano raso, hkrati pa je prikrajšana za zasebnost navadnih smrtnikov. Osebna straža in policija jo namreč že pridno varujeta tako doma kot v soseski, kjer trenutno snema nove epizode. No, zna pa temnolaska vseeno razburkati javnost z objavami na socialnih omrežjih. Po izbruhu novice o razmerju je z oboževalci takoj delila številne fotografije, ki se povezujejo z romantiko in veliko zaljubljenostjo.

Napisala Neja Drozg
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story46/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 46/2016

Story 46/2016, od 10. 11. 2016