Meghan Markle tako močno že dolgo časa ni bila naličena

Meghan Markle tako močno že dolgo časa ni bila naličena (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2018

Meghan Markle vse od prihoda na britanski dvor spoštuje kraljeva pravila in pazi, da je njen make up vedno izjemno naraven, a tokrat se je odločila, da bo nekoliko kršila stroga pravila.

Vojvodinja Meghan Markle je vse od kar je postala članica kraljeve družine zvesta eni barvi oblačil, gre za nežno roza barvo, ki ji odlično pristaja.

V tej barvi se je tako pojavila na rojstnem dnevu princa Charlesa, na londonski paradi v čast kraljice Elizabete in na nedavni podelitvi nagrad Queen's Young Leaders v Buckinghamski palači.

Vojvodinja se je tako pridružila princu Harryju in kraljici Elizabeti, da bi se poklonila vsem mladim študentom za ves njihov doprinost k skupnosti. Za to posebno priložnost je Meghan izbrala kostim s podpisom modne hiše Prada, na nogah pa je nosila čudovite črne čeveljce modne hiše Aquazzura in seveda hlačne nogavice kot narekujejo stroga kraljeva pravila.

Številni so opazili, da je imela Meghan na dogodku v Buckinghamski palači na sebi veliko več ličil kot pa jih je imela na poročni dan. Modni kritiki so bili še posebej navdušeni nad njeno pričesko, ki je bila tokrat nekoliko drugačna, a ji je seveda zelo pristajala.

Priporočamo