Meghan Markle - temne plati bodoče vojvodinje

Meghan Markle - temne plati bodoče vojvodinje (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
11. 12. 2017

Končno se je zgodila težko pričakovana zaroka. Britanski princ Harry je zaprosil za roko svojo izvoljenko, igralko Meghan Markle.

Zgodilo se je na začetku novembra, uradno obvestilo iz palače pa je prišlo nekaj tednov za tem. Srečni so vsi, tudi kraljica Elizabeta II., ki je sicer zelo stroga do izbrank svojega vnuka in Harryjevega očeta – princa Charlesa. Meghan, igralka, ki se bo odrekla svojemu poklicu, je lepa in pametna mlada ženska, ki je tudi velika humanitarka. Je prijetna, zna javno nastopati in je že postala ljubljenka vseh Britancev. Vseeno pa zdaj vlečejo na plano stvari, ki jo kažejo v bolj negativni luči. Nekateri pravijo, da svoji družini ne pomaga, čeprav naj bi mama in oče bankrotirala. Zanimala pa naj bi jo le slava in moč. Princ je tako prišel kot naročen. Omenjajo pa tudi prizore seksa, ki jih je odigrala med svojo igralsko kariero, baje naj bi bili dokaj nazorni.

S prihodom v kraljevo družino se bo za Meghan začelo povsem drugačno življenje, kot ga je bila vajena doslej. A njena polsestra Samantha Grant (51) je neusmiljena. Pravi, da je Meghan narcisoidna ženska, ki je povrh vsega še zelo sebična. Poleg tega naj bi ji bili všeč rdečelasci, ki jih je menjavala, kot po tekočem traku. Zameri ji tudi, da ni nikoli pomagala njej in njenim trem otrokom. "Hollywood ji očitno ni dovolj, zdaj želi prilesti še na britanski dvor," je v knjigi o Meghan zapisala Samantha.

No, poleg vsega pa je bila Meghan še poročena, in sicer s producentom Trevorjem Engelsonom, ki pa je kar zelo podoben princu Harryju. Če ne drugega, sta oba rdečelasca. Par je bil skupaj od leta 2004, leta 2013 pa sta se ločila. Poročena sta bila dve leti.

Meghan Markle: Temne plati  bodoče vojvodinje

Kakorkoli že, princ Harry je zaljubljen do ušes, poroka pa bo naslednjo pomlad. Ker je ona katoličanka, se bosta poročila v kapelici Svetega Georgea v palači Windsor, kjer je usodni da dahnil tudi Harryjev oče, princ Charles, ko se je poročil s svojo Camillo.

Besedilo:Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo