Meghan Markle tokrat nosila črno "poročno" obleko

Meghan Markle tokrat nosila črno "poročno" obleko (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je že do zdaj postavila visoke modne trende, na Otoku velja že za pravo modno ikono, nedavno pa je letvico še nekoliko dvignila.

Vojvodinja Meghan Markle že vse od prihoda na kraljevi dvor postavlja nove modne smernice, ki jim sledijo ženske po vsem svetu. Pred poroko s princem Harryjem so vsi ugibali, kakšna bo njena poročna obleka, ko pa so modni kritiki prvič ozrli Meghan v poročni obleki pa so si bili edini, da je bila videti kot prava pravcata princeska.

Meghan je na slovesnosti ob stoti obletnici kraljevih zračnih sil znova presenetila s svojo modno kombinacijo, ki je na las spominjala na njeno slovito poročno obleko, ki jo je naredila modna hiša Givenchy. Ko se je pojavila v črni obleki s klobučkom, je bila podobnost z njeno poročno obleko preprosto neizogibna. Modni kritiki so si bili edini, da je navdih za takšno modno kombinacijo verjetno našla pri hollywoodski igralki Audrey Hepburn, njena brezčasna eleganca namreč že leta navdušuje številne slavne dame.

Njena tokratna črna obleka je imela podoben vratni izrez, kakor smo ga videli na njeni poročni obleki, takšen izrez pa Meghan preprosto obožuje, saj smo ga po poroki videli še na nekaterih njenih oblekah. Princ Harry in Meghan se trenutno mudita na uradnem obisku na Irskem, zato se modni kritiki že veselijo novih modnih poslastic, ki jih ima za njih pripravljene lepa vojvodinja.