Meghan Markle spretno uporablja trike, ki se jih je naučila od princese Diane

15. 5. 2024
Deli
Meghan Markle spretno uporablja trike, ki se jih je naučila od princese Diane (foto: Profimedia)
Profimedia

Na obisku v Nigeriji je vojvodinja Meghan Markle spet pokazala, da ima modo v malem prstu.

Obisk princa Harryja in Meghan Markle v Nigeriji so zaznamovale modne kombinacije, ki so bile mnogim v hipu zelo všeč. Modo ima Meghan Markle res v malem prstu, a nekaj trikov si je izposodila tudi od pokojne prinese Diane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Meghan Markle se je pogosto primerjala s princeso Diano, ko se je poskušala približati javnosti. Poleg lepih gest in javnih nastopov, ter lepega odnosa do najranljivejših, se je Markle pogosto posluževala Dianinih preverjenih stilskih formul, to pa je ponovila tudi med potovanjem po Nigeriji. Meghan Markle je natančno preučila stilski priročnik princese Diane, sodelovanje s slavnim stilistom Jamiejem Mizrahijem pa je rodilo številne outfite, ki izžarevajo estetiko tihega luksuza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Meghan Markle je v petek svojo elegantno opravo preproste dolge bele obleke brez naramnic in sandalov Aquazzura dopolnila z zlatimi uhani, ki so nekoč pripadali princesi Diani, že v soboto pa je oblekla še eno kombinacijo, ki jo je navdihnila Harryjeva mama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Soboto je zaznamovala drzna kombinacija v beli barvi, okoli vratu pa je nosila togo zlato ogrlico, kakršno je Diana nosila med obiskom te iste afriške države.  Spomnimo, da sta princ Harry in njegova soproga pred dnevi odpotovala v Nigerijo na povabilo načelnika generalštaba nigerijske vojske. Poleg srečanja z visokimi državnimi uradniki tam promovirata tudi Invictus Games, igre, v okviru katerih organizirajo športne dogodke za ranjene, bolne ali poškodovane veterane in vojaško osebje.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk