Meghan Markle v javnosti brez princa Harryja

Meghan Markle v javnosti brez princa Harryja (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2018

Princ Harry in Meghan Markle sta se do zdaj v javnosti vedno pojavljala v paru, tokrat pa je pred vojvodinjo nov izziv, čaka jo prav posebna naloga.

Meghan Markle v četrtek čaka prav posebna naloga, ko se bo v javnosti prvič pojavila sama, brez princa Harryja. Namesto Harryja bo ob njej kraljica Elizabeta, ko bosta v Chesterju svečano odprli gledališče Storyhouse. Po odprtju gledališča pa bosta uživali na skupnem kosilu.

To bo za Meghan tudi prvi uradni dogodek, ki se ga bo udeležila po poroki s princem Harryjem 19. maja. Meghan in Harry naj bi bila trenutno na medenih tednih, nihče pa ne ve, katero destinacijo je kraljevi par izbral za poročno potovanje.

Princ Harry in Meghan Markle sta se nazadnje v javnosti pojavila ob 70. rojstnem dnevu princa Charlesa, to soboto pa ju čaka parada Trooping the Colour, ko je tradicija, da se celotna kraljeva družina pojavi na balkonu Buckinghamske palače.

Z zadnjo potezo je kraljica Elizabeta še enkrat več dokazala, da je princ Harry njen najljubši vnuk, saj soproga princa Williama, Kate Middleton, nikoli ni dobila takšnega privilegija, da bi ji na prvem javnem dogodku brez moža družbo delala sama kraljica Elizabeta.

Priporočamo