Meghan Markle v Kanadi ogovorila mladi par, ki še vedno ne more verjeti, kaj se je zgodilo

Meghan Markle v Kanadi ogovorila mladi par, ki še vedno ne more verjeti, kaj se je zgodilo (foto: Profimedia) Profimedia
6. 1. 2020

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry se mudita v Kanadi, kjer sta preživela tako božične praznike, kakor tudi skok v novo leto.

Dolgo časa se je ugibalo, kje se skrivata princ Harry in Meghan Markle, zdaj pa je jasno, da sta praznike preživela v Kanadi, kjer uživata s prijatelji in mamo britanske vojvodinje.

Na sprehodu ob novem letu pa je vojvodinja Meghan Markle v Kanadi še kako presenetila nič hudega sluteč mladi kanadski par. Ko sta mlada zaljubljenca Iliya Pavlovic in Asymina Kantorowicz zaključevala s piknikom v parku v Vancouvru, je mimo prišla vojvodinja Meghan Markle. Mladi par se je odločil, da bo za spomin naredil fotografijo in ko sta začela iskati palico, da bi naredila selfi, ju je vojvodinja vprašala, če želita pomoč pri fotografiji. 

"Opazila sva skupino, ki je imela s seboj dva psa in videla sva žensko, ki je začela hoditi do naju in naju nato vprašala, če želiva pomoč pri fotografiranju. Takrat še nisva videla, kdo je ta ženska," sta povedala CTV News.

Kmalu sta opazila, da ne daleč stran stoji tudi Abigal Spencer, ki je z vojvodinjo igrala v seriji Suits in zraven nje je stal tudi princ Harry, takrat sta videla, da je njuno fotografijo naredila sama vojvodinja Meghan Markle.

"Zdele se nama je znana, a nisva vedela, če je to zares ona. Povsem sva zmrznila, nisva mogla verjeti, da je to res ona, ko sva v daljavi videla še princa Harryja, sva vedela, da je zares ona, ves čas sva gledala naprej in nazaj in razmišljala ali je mogoče, da se to dogaja nama."

Po poročanju kanadskega para je vojvodinja naredila tri fotografije in jima zaželela srečno novo leto, nato pa se je vrnila k princu Harryju in prijateljem. Par je razkril, da je bila izjemno prijazna in ustrežljiva in čisto nič zvezdniška.

Priporočamo