Meghan Markle v kraljevi palači mesece ni spala, doživljala je panične napade in vse bolj tonila v depresijo

Meghan Markle v kraljevi palači mesece ni spala, doživljala je panične napade in vse bolj tonila v depresijo (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta se v začetku leta poslovila od kraljevih dolžnosti in se odločila za bolj umirjeno življenje, daleč stran od kraljeve družine.

V začetku leta sta princ Harry in Meghan Markle svetovno javnost šokirala z novico, da se umikata iz kraljeve družine in da bosta odslej finančno neodvisna in da se umikata iz Velike Britanije.

Novica je močno šokirala in odmevala v javnosti, težko pa jo je sprejela tudi kraljica Elizabeta, ki česa takšnega seveda ni pričakovala.

A zdi se, da je bila za vojvodinjo in princa takšna odločitev edina logična poteza, saj naj bi imela Meghan v času življenja na kraljevem dvoru močne depresije, napade panike, ponoči pa naj sploh ne bi spala, ker je bila pod tako velikim stresom. Še zlasti zdaj, ko je postala mama in jo je vse bolj skrbelo za sina Archieja.

Zdaj kraljevi par živi v Kanadi, kjer sta si ustvarila razkošen dom in kjer imata veliko več zasebnosti in miru. Po poročanju revije People je njeno življenje zdaj veliko manj stresno in zdi se, da je končno našla svoj mir in svobodno zadihala.

Princ Harry je pred časom dejal, da je bila odločitev o odhodu težka, a obenem edina logična in da je nikakor ne obžaluje, saj si prvenstveno želi zaščititi svojo družino in ji privoščiti bolj mirno in normalno življenje.

Priporočamo