Meghan Markle v New Yorku: Dekoracija z zabave naj bi namigovala na spol otroka!

Meghan Markle v New Yorku: Dekoracija z zabave naj bi namigovala na spol otroka! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je pred kratkim obiskala New York, kjer se je družila s prijatelji in se udeležila zabave, ki so ji jo pripravili pred prihodom njenega dojenčka.

Zabava je potekala v hotelu Mark v New Yorku, med udeleženci pa je bila tudi vedno lepa Amal Clooney. A tisto, kar je pritegnilo pozornost javnosti, niso samo zveneča imena iz sveta znanih in slavnih.

Že dalj časa se v tujih medijih namreč ugiba, kakšnega spola bo nov član kraljeve družine, nekateri celo namigujejo, da naj bi Meghan pod srcem nosila dvojčka. A bodoča starša, Meghan in princ Harry kljub namigovanjem ostajata neomajna in govoric ne potrdita in ne zanikata. Zato ne čudi dejstvo, da so paparaci pozorni na vsako podrobnost, ki bi lahko razkrila vprašanje spola otroka. Živahno je tudi na britanskih stavnicah, kjer poleg spola stavijo tudi na otrokovo ime.

No, tako medijem niso ušle podrobnosti z zabave, ki naj bi namigovale na spol. Glede na dekoracijo, tematiko zabave in tudi glede na nekatera darila in barvo embalaže, ki je bila svetla in v odtenkih rožnate barve, so se v tujih medijih kmalu po zabavi pojavila namigovanja, da naj bi Meghan pričakovala deklico. Kraljeva družina teh poročil ni komentirala, tako da bo očitno treba počakati do rojstva - takrat bo dilema končno rešena.