Meghan Markle v trenutku nepazljivosti pokazala črn čipkast modrček

Meghan Markle v trenutku nepazljivosti pokazala črn čipkast modrček (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2018

Vojvodina Meghan Markle se je s princem Harryjem udeležila poroke njegovega najboljšega prijatelja Charlieja Van Straubnzeeja in z eno samo potezo ukradla vso pozornost.

Vojvodinja Meghan Markle je na poroki še enkrat več dokazala, da je prava modna ikona, ki ima izjemno prefinjen modni okus. A tudi kraljevim damam se občasno zgodi kakšen manjši spodrsljaj in Meghan pri tem ni nobena izjema.

Na poroki je nosila čudovito črno obleko in kraljevi klobuček, vse pa je nekoliko začinil gumb na obleki, ki se ji je odpel na neprimernem mestu. V enem trenutku je tako Meghan pokazala, da pod črno obleko nosi čudovit črn čipkast modrček, fotografi pa so seveda takoj izkoristili trenutek njene nepazljivosti.

Vojvodinja je seveda hitro opazila, kaj se ji je zgodilo, zato je z roko začela zakrivati svoj prsi, a je bilo takrat že malce prepozno, saj so bile fotografije že narejene. A verjetno ji kaj takega na britanskem kraljevem dvoru ne bodo zamerili, saj ni bilo namerno, svojim oboževalcem pa je zagotovo močno popestrila dan, če ne kar celoten teden.

My princess || Today at a close friend’s wedding, 04.08.18.

A post shared by HRH The Duchess Of Sussex (@theduchessofsussexxo) on Aug 4, 2018 at 8:53am PDT

Priporočamo