Meghan Markle v Wimbledonu prekršila vsa pravila in vse spravljala ob živce

Meghan Markle v Wimbledonu prekršila vsa pravila in vse spravljala ob živce (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2019

Vojvodinja Meghan Markle se je letos povsem nenapovedano pojavila v slovitem Wimbledonu, kjer je s svojo prisotnostjo številnim dvigovala krvni tlak.

Teniški turnir v slovitem Wimbledonu narekuje zelo stroga pravila za vse obiskovalce in teniške igralce. Teniški igralci morajo biti na terenih vedno v belih oblačilih in izjemno spoštljivi, saj se vsaka kršitev hitro kaznuje. Tudi na tribunah veljajo posebna pravila, ki pa se jih vsi vseeno ne držijo.

Še posebej pravila rada krši vojvodinja Meghan Markle, ki si je to leto privoščila še posebej velik spodrsljaj. V Wimbledonu se je pojavila povsem nenapovedano, da pa bi bilo vse skupaj še hujše, je tja prišla kar v jeans hlačah. Ko so jo organizatorji videli oblečno v tako preprosto modno kombinacijo, so bili kaj hitro slabe volje, saj pravila narekujejo, da morajo biti ženske na tribunah v krilu ali obleki. A pri Meghan smo že vajeni, da večino stvari naredi povsem po svoje in tudi v Wimbledonu ni bilo nič drugače. 

Na teniški turnir je prišla vzpodbujati svojo dobro prijateljico Sereno Williams, na tribuni pa sta ji družbo delali še dve prijateljici. In kot da jeans hlače še ne bi bile dovolj velik prekršek, si je Meghan dovolila tudi to, da je teniški dvoboj spremljala s klobučkom na glavi in tako zakrivala pogled na teniški teren vsem tistim, ki so sedeli tik za njo.

Nič kaj uvidevni niso bili niti njeni telesni stražarji, ki so publiko ves čas opozarjali, da je ne smejo slikati ali snemati. "Videti je bilo, da jo je zanimalo samo to, kdo jo gleda in kdo jo bo opazil, ni se zdelo, da bi jo dvoboj na terenu kaj pretirano zanimal," je za Daily Mail komentiral eden od gledalcev, ki je sedel le nekaj vrst stran od slavne vojvodinje. Le kaj bo na vse skupaj rekla kraljica Elizabeta, ki ima njenega obnašanja že nekaj časa vrh glave.

Priporočamo