Meghan Markle vse do poroda ne bo vedela spola otroka

Meghan Markle vse do poroda ne bo vedela spola otroka (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2018

Že vse od poroke britanska javnost ves čas pogleduje v trebušček Meghan Markle in se sprašuje, kdaj bosta princ Harry in Meghan oznanila veselo novico.

Meghan Markle nikoli ni skrivala, da si želi čim prej izkusiti čare materinstva, številni pa so prepričani, da je lepa vojvodinja že noseča. Kakor je na kraljevem dvoru že v navadi, bo morala Meghan tudi v času nosečnosti upoštevati stroga kraljeva pravila. 

Številni tako niso verjeli, da vojvodinja Kate Middleton in princ William vse do poroda nista vedela, kakšnega spola bo otrok. Še manj primerno bi bilo po kraljevih pravilih javnosti odkrivati sploh otroka. Neimenovani vir je tako za The Sun dejal, da sta William in Kate nestrpno pričakovala rojstvo vseh svojih treh otrok, saj naj bi šele takrat izvedela spol.

To pa ni edino pravilo, ki ga bo morala v nosečnosti upoštevati Meghan. V nosečnosti že sicer ni priporočeno potovanje, pri kraljevih nosečnicah pa so potovanje še toliko bolj omejena. Kate Middleton je med nosečnostjo letela zgolj enkrat. To se je zgodilo, ko je bila tretjič noseča in je letela na Švedsko in Norveško. Enako bo tudi pri Meghan, kar bo pri njej malo težje, saj ima celotno družino in skoraj vse prijatelje v ZDA in Kanadi.