Meghan Markle: Vsi pričakujejo, da bo noseča

Meghan Markle: Vsi pričakujejo, da bo noseča (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
27. 8. 2018

Vojvodinja Meghan se zdi že povsem vpeljana v kraljevo družino. Suvereno se udeležuje uradnih dolžnosti in blesti ob Harryju na zasebnih zabavah

Trenutno je vojvodinja Meghan najbolj na očeh javnosti. Njena svakinja, vojvodinja Kate, je pred kratkim rodila tretjega otroka in zdaj jo bodo nekoliko pustili pri miru. Vse oči pa so uprte v trebuh Meghan, saj vsi že komaj čakajo, da s princem Harryjem sporočita novico o veselem pričakovanju prvega otroka. Nekateri celo šušljajo, da naj bi Meghan že bila noseča, saj je že čas, ker je pač praznovala 37. rojstni dan in biološka ura že tiktaka. Princ Harry je že večkrat dejal, da zelo uživa v družbi svojih nečakov in nečakinje in da se je že veliko naučil od njih, tako da mu vloga očeta ne bo delala prevelikih preglavic. "Oba si želiva čim prej postati starša," je pred kratkim izjavil princ. Seveda so se takoj tudi pojavila ugibanja o tem, kako bo deklici ali dečku ime. Ker Harry ne bo zasedel prestola, za deklico napovedujejo ime Diana, kakor je bilo ime pokojni prinčevi mami. Če pa bo deček, se jim zdi verjetno, da bi lahko bil Alvin, kakor je bilo ime Meghaninemu dedku – Alvinu Raglandu.

Vsaka stvar, ki jo Harry stori, spodbudi govorice. Pred kratkim je dal na prodaj svoj avto Audi RS6 Avant, ki ga je kupil pred letom dni in je vreden okoli 72.000 funtov. Avto je športni in nekako ni primeren za družinsko prevozno sredstvo. Zdaj vse zanima, kakšen bo nov avto, ki si ga bo izbral.

Pred kratkim so bile vse oči uprte v Meghan na poroki Harryjevega najboljšega prijatelja Charlieja Van Straubenzeeja in snemalke Daisy Jenks. Spet je blestela in dokazala, da je v njej nekaj kraljevo elegantnega. Meghan zdaj ne sme več hoditi sproščeno oblečena in mora upoštevati stroga pravila, ki veljajo na kraljevem dvoru. Tudi ko gre za napol zasebna druženja, kakor je bila ta poroka. Vedno bo namreč v središču pozornosti in nikakor je ne smejo ujeti neurejeno ali neprimerno oblečene. Še posebej zdaj, ko so vse oči uprte v njen trebušček.

Poleg ugibanj o nosečnosti je Meghan nekako na udaru tudi zaradi svoje družine, predvsem zaradi očeta, ki očitno ljubi medijsko pozornost in nenehno daje intervjuje ter izjave o hčerki, ki pa ji bolj ali manj škodijo. Vse je že presedlo tudi kraljici Elizabeti II., ki je sklicala sestanek, kako vse to prekiniti. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia