Meghan Markle vstaja že ob petih zjutraj in s svojimi številnimi zahtevami ob živce spravlja celotno kraljevo palačo

Meghan Markle vstaja že ob petih zjutraj in s svojimi številnimi zahtevami ob živce spravlja celotno kraljevo palačo (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je s svojim prihodom na kraljevi dvor prinesla številne spremembe, med osebjem kraljeve palače pa ni niti najmanj priljubljena.

Meghan Markle v javnosti ves čas deluje izjemno prijazno, nasmejano in številni bi si mislili, da je takšna tudi za zidovi kraljeve palače. No, po poročanju Daily Maila je Meghan na kraljevem dvoru precej drugačna, o nasmejani in prijazni vojvodinji pa ni ne duha ne sluha.

V kraljevo palačo vsak dan pošlje od šest do sedem zahtev, zato je med osebjem izjemno nepriljubljena. Katrina McKeever, zadolžena za komuniciranje z mediji, je že pred meseci v tišini zapustila kraljevo palačo, svoj odhod je nedolgo zatem napovedal Edward Lane Fox, največji zaupnik princa Harryja, ki je na dvoru že dolgih pet let, nedavno pa je odpoved napisala tudi osebna asistentka Meghan Markle, kar je bil za številne velik šok, saj je veljala za izjemno sposobno žensko.

Napeti pa naj bi bili tudi odnosi med vojvodinjo Kate Middleton in Meghan Markle, zato naj bi se princ Harry in Meghan že kmalu preselila na novo lokacijo in ne bosta ostala v Apartmaju 1, ki ima 21 sob in je tik poleg Kate in Williama.

Vsekakor se zdi, da je na kraljevem dvoru s prihodom Meghan Markle zapihal nov veter, vsekakor pa je čutiti, da številnim njen karakter ni najbolj po godu.

Priporočamo