Meghan Markle zasenčila kraljico Elizabeto na praznovanju 92. rojstnega dne

Meghan Markle zasenčila kraljico Elizabeto na praznovanju 92. rojstnega dne (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2018

Meghan Markle je že pred poroko s princem Harryjem dokazala, da ima izreden okus za modo in da že postaja nova modna ikona na Otoku. Na praznovanju rojstnega dne kraljice Elizabete pa je bila znova v središču pozornosti.

Meghan Markle si je za praznovanje rojstnega dne kraljice Elizabete izbrala obleko modne oblikovalke Stella McCartney. Ko sta s princem Harryjem vstopila na prizorišče, kjer se je odvijala zabava, so številni obnemeli, modni kritiki pa so njeno eleganco primerjali z eleganco nekdanje ameriške prve dame Jackie Kennedy.

Njena elegantna temno modra obleka je številnim jemala dih, modni kritiki pa so si bili edini, da je bila tokratna Meghanina izbira daleč najbolj elegantna. Ni skrivnost, da vse kar Meghan obleče, hitro postane velik modni hit, njena izbira torbic pa je sploh zgodba zase, saj ženske po vsem svetu komaj čakajo, da bi videle, kakšno torbico bo tokrat izbrala zase.

Meghan vsekakor ve, kako pritegniti pozornost in biti v središču pozornosti. Na praznovanju 92. rojstnega dne kraljice Elizabete jo je celo nekoliko zasenčila, saj so bile vse oči uprte le v njo. 

Vsekakor bo zanimivo videti, kakšno poročno obleko bo izbrala za svoj poročni dan, ki bo 19. maja, ko bosta s princem Harryjem dahnila usodni da.

Priporočamo