Meghan Markle že pred poroko s princem Harryjem narekuje modne trende

Meghan Markle že pred poroko s princem Harryjem narekuje modne trende (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2018

Obleka, ki jo je nedavno nosila Meghan Markle, je v hipu postala pravi modni hit. Bodoča žena princa Harryja je že zdaj prava modna ikona, ki navdihuje številne modne oblikovalce.

Bodoča vojvodinja Meghan Markle je še pred poroko z britanskim princem Harryjem postala modna ikona na Otoku. Vse karkoli obleče Meghan Markle, v hipu postane modni trend. Nič drugače ni bilo niti z obleko modne hiše Altuzarra, ki jo je nosila na nedavnem sestanku s predstavniki Commonwealth Youtha. Omenjena obleka razkriva ramena, zato jih je Meghan pokrila s suknjičem modne hiše Camilla and Marc. Modno kombinacijo pa je dopolnila s čeveljci londonske modne oblikovalke Tamare Mellon.

Omenjena obleka je v hipu postala pravi modni hit, ki so jo želele imeti predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu. Še več, omenjena obleka je bila že v nekaj urah razprodana, kakor tudi vse ostale, ki jih obleče Meghan Markle. Meghan že vse od začetka razmerja s princem Harryjem ohranja sebi lasten modni slog, ki navdušuje na vsakem koraku. Njene modne kombinacije pa so priljubljene pri ženskah po vsem svetu.

Priporočamo