Meghan Markle želela Harryja prijeti za roke, a ji ni želel dati roke!

Meghan Markle želela Harryja prijeti za roke, a ji ni želel dati roke! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 7. 2018

Princ Harry in Meghan Markle sta se nedavno pojavila na uradnem dogodku v Buckinghamski palači, vojvodinja pa je znova želela kršiti kraljeva pravila.

Meghan Markle ima že vse od prihoda na britanski dvor težave s kraljevimi pravili, ki jih ves čas po malem krši. Na nedavnem dogodku v Buckinghamski palači se ji je znova zgodil manjši zdrs, ki pa ga je na srečo še pravočasno rešil njen skrbni mož princ Harry.

Meghan je v enem trenutku, ko sta s Harryjem korakala za kraljico Elizabeto, želela princa prijeti za roko, a jo je on hitro umaknil. Seveda so se mediji razpisali, da ima sveže poročeni kraljevi par očitno že prvo krizo v zakonu, a so strokovnjaki za kraljevi protokol pojasnili, da se razlog skriva povsem drugje.

"Kraljica in soprog se zelo redko v javnosti držita za roke in videti je, da to pravilo velja tudi za vse ostale kraljeve pare," je za Daily Mail pojasnil strokovnjak za kraljevi protokol Robin Kermode, ki meni, da gre tu prvenstvo za spoštovanje, ki sta ga s tem izrekla kraljici.

Meghan se še vedno uči kraljevih pravil, a ji njen mož, princ Harry, ves čas stoji ob strani in pazi na vsak njen korak.