Meghan Markle se je znova ganljivo poklonila princesi Diani

Meghan Markle se je znova ganljivo poklonila princesi Diani (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2018

Ste opazili, da je bila obleka, ki jo je nedavno nosila Meghan Markla na las podobna tisti, ki jo je leta 1986 nosila princesa Diana?

Vojvodinja Meghan Markle je na poroki nečakinje princese Diane, Celie McCorquodale, še enkrat pokazala svoj izostren modni okus, ki nikoli ne razočara.

Na poroki Celie McCorquodale se je Meghan v obleki modnega oblikovalca Oskarja de la Rente še enkrat več poklonila pokojni princesi Diani, ki jo izjemno spoštuje. Obleka, ki jo je na poroki nosila vojvodinja, na las spominja na tisto, ki jo je na obisku Savdske Arabije leta 1986 nosila princesa Diana. Diana je takrat pod obleko nosila še bele hlače, kar je bila verjetno posledica strogega protokola, ki ga ta država nalaga ženskam.

Modni kritiki ugibajo ali gre zgolj za naključje ali pa je bila obleka, ki jo je nosila Meghan Markle dobro načrtovana poteza. Ni skrivnost, da je Meghan že večkrat poudarila, da izjemno ceni delo in poslanstvo, ki ga je za seboj pustila pokojna Diana in da si želi biti Diana številka dve.