Meghan naj bi se jezila na Harryja: Je vse skupaj "zakuhala" Jennifer Lopez?

Meghan naj bi se jezila na Harryja: Je vse skupaj "zakuhala" Jennifer Lopez? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2020

Čeprav sta upala, da bosta s selitvijo v ZDA ubežala pozornosti paparacov in javnosti, očitno ni tako.

Tabloidi še vedno budno spremljajo vsak korak vojvodinje Meghan in princa Harryja in veselo pišejo - še bolj pa ugibajo - o tem, kaj ju tare.

Tokrat so se lotili domnevnih težav v njunem odnosu, ki naj bi jih zakuhala lepa pevka in igralka Jennifer Lopez. Tako New Idea poroča, da naj bi se princ Harry "ogrel" za atraktivno Jennifer, Meghan pa naj bi to zelo motilo.

In kako je vse skupaj potekalo? Že pred časom se je kraljevi par dobil na večerji z Jennifer in njenim zaročencem Alexom Rodriguezom. Harry je ves večer veselo klepetal z njo, kar naj bi v Meghan sprožilo val ljubosumja in posledično težave v odnosu kraljevega para.

Kmalu naj bi načrtovala še eno večerjo z Jennifer in Alexom v svoji najeti vili na Beverly Hillsu. Neimenovani vir pravi, da Meghan pravzaprav ne ve, kako naj se zdaj vede. "Po eni plati je Jennifer del Meghaninega načrta, kako se prebiti v Hollywoodu in v družbo ene od najbolj znanih ženska na svetu," pravi vir in dodaja, da vojvodinja Harryja ni soočila s svojimi dvomi in z domnevnim ljubosumjem.

Kraljevi par se (seveda) na pisanje tabloidov ni odzval, tako da pravzaprav gre samo za ugibanja o tem, kaj se dogaja med njima. Kot je v navadi, pa se prej ali slej izkaže, kaj je res in kaj ne.